UCAPAN RAYA TUAN PENGARAH AMBILAN JULAI DI BUKA ALASAN...ALASAN...ALASAN STAF KKLJ BERAYA SALAM PERPISAHAN JOM LIKE FACEBOOK PAGE

Saturday, October 10, 2015

BERPETANQUE PADA HARI SUKAN NEGARA

10 Oktober 2015!!!

Awal pagi lagi, KJ dan pasukan petanque Kolej Komuniti Ledang Johor (KKLJ) telah bertolak ke Kolej Komuniti Segamat 2 bagi menyertai pertandingan petanque beregu terbuka yang dianjurkan sempena Hari Sukan Negara pada hari ini. Pasukan Petanque KKLJ hanya berjaya sehingga peringkat suku akhir. Tiada rezeki kami pada hari ini, tetapi kami tidak akan menyerah kalah untuk perlawanan petanque akan datang. Berpeluh juga kami pada hari ini, dapatlah juga bakar kalori untuk kesihatan.


Hari ini juga, merupakan hari terakhir kami dapat berkumpul bersama-sama, bergurau-senda, dan makan bersama. Ini kerana kebanyakan daripada kami adalah pelajar semester akhir. Semoga persahabatan dan perkenalan ini akan terus berkekalan.Jika anda ingin belajar di Kolej Komuniti Ledang dan menjadi juara, daftarkan diri anda untuk sesi ambilan November 2015 yang dibuka sekarang. 3 kursus peringkat sijil ditawarkan iaitu Sijil Kenderaan Ringan, Sijil Pengoperasian Perniagaan dan Sijil Teknologi Penyejukan dan Penyamanan Udara. Anda yang kami cari!!

No comments:

Post a Comment