UCAPAN RAYA TUAN PENGARAH AMBILAN JULAI DI BUKA ALASAN...ALASAN...ALASAN STAF KKLJ BERAYA SALAM PERPISAHAN JOM LIKE FACEBOOK PAGE

Wednesday, June 22, 2016

KURSUS MICROSOFT EXCEL DASHBOARD REPORTING

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Semalam abam menyertai Kursus Microsoft Excel Dashboard Reporting yang di ajar oleh tenaga pengajar berpengalaman, Puan Zaidah, secara jujur abam memang tidak tahu kursus ini mengenai apa dan abam menyertainya kerana abam sudah selesai menjaga peperiksaan dan menanda kertas.

Kursus ini berjalan selama satu hari dari jam 8.00 pagi sehingga 5 petang. Banyak juga ilmu yang abam perolehi dan abam telah mendapat banyak idea untuk membuat projek inovasi. Jika anda ingin menyertai kursus ini pada harga yang murah dan berpatutan, hubungi segera Jabatan Pembelajaran Sepanjang Hayat Kolej Komuniti Ledang di talian 06-9789295.

Ada pelbagai kursus pendek lain yang ditawarkan di Kolej Komuniti Ledang. Rugi anda melepaskan peluang keemasan ini!!

NOTA KAKI

Mana-mana pelajar yang hendak jawapan penuh soalan nombor 1 hingga 40 bagi kertas matematik 1 SPM Ulangan boleh menghubungi abam. Jawapan ini adalah rujukan pelajar abam. Kepada pelajar-pelajar lain yang ingin tuisyen dengan Abam, bolehlah hubungi nombor ini 0176807564 masih ada lagi beberapa kekosongan. Abam mengajar semua peringkat subjek Matematik (UPSR / PT3 / SPM). Keutamaan diberikan kepada pelajar yang duduk sekitar Jasin & Tangkak. Harga kawan-kawan abam beri!!!!

Kepada pelajar lepasan SPM, yang tidak tahu ingin sambung belajar di mana, bolehlah menyambung di Kolej Komuniti Ledang. Ada Sijil Pengoperasian Perniagaan, Sijil Kenderaan Ringan, Sijil Teknologi Penyejukan dan Penyamanan Udara dan Sijil Pastri. Sesi Kemasukan pelajar sesi Julai 2016 telah dibuka. Ayuh, jangan ketinggalan!!!!


Sekian,

Facebook : KJ Kun
WeChat : kjkun86
Instagram: khairuljohari86
Call / SMS / WhatsApp : 0176807564

************************************

Pesanan Admin
1. Like Facebook KJ Brand bagi mengetahui produk-produk terbaru dari admin
2. Kepada penduduk sekitar Jasin dan Tangkak yang mencari cikgu/tutor subjek matematik dan matematik tambahan, boleh hubungi KJ di 0176807564. Tempat terhad dan bayaran berpatutan.

************************************

Anda juga mungkin meminati:
1. Siapa nak duit raya RM 85000 hanya dengan pergi pasar Ramadan?. Klik SINI bagi mengetahui Pasar Ramadan mana yang terlibat. Jom Serang!!!
2. Siapa nak pakej gambar keluarga bernilai RM 2000?. Klik SINI
3. 7 extreme tips memikat suami paling win di abad ini...confirm melekat.. Klik SINI.

No comments:

Post a Comment