UCAPAN RAYA TUAN PENGARAH AMBILAN JULAI DI BUKA ALASAN...ALASAN...ALASAN STAF KKLJ BERAYA SALAM PERPISAHAN JOM LIKE FACEBOOK PAGE

Tuesday, July 19, 2016

DIGITAL ENTREPRENEURSHIP

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Minggu ini adalah minggu pertama sesi pengajaran dan pembelajaran (P&P) bagi semester Julai 2016. Abam pun melihat jadual abam, semester ini abam mengajar 20 jam seminggu, ada pertambahan subjek baharu berbanding semester lepas iaitu Digital Entrepreneurship (Keusahawanan digital).

Dan abam telah masuk kelas pertama abam, isnin lepas. Pelajar-pelajarnya sangat 'sporting', seronoklah abam mengajar. Cuma kelasnya pada waktu petang, jadi faham-fahamlah hehe. Esok abam mengajar subjek bengkel pula. Tidak sabarnya nak berkenalan dan melihat ragam pelajar-pelajar baharu.Kepada pelajar lepasan SPM, yang tidak tahu ingin sambung belajar di mana dan ingin menjadi juara, bolehlah menyambung pelajaran di Kolej Komuniti Ledang. Ada Sijil Pengoperasian Perniagaan, Sijil Kenderaan Ringan, Sijil Teknologi Penyejukan dan Penyamanan Udara dan Sijil Pastri. Sesi Kemasukan pelajar sesi Julai 2016 telah dibuka sehingga 29 Julai ini. Ayuh, jangan ketinggalan!!!!


Dan kepada anda diluar sana yang ingin belajar mengenai keusahawan digital ini, jom sertai program E-Usahawan Desa di Kolej Komuniti Ledang pada 22 dan 23 Julai ini. Anda akan didedahkan cara mendapat pendapatan tambahan sambil bermain media sosial seperti Facebook, Instagram dan lain-lain. Ianya PERCUMA, Ia tajaan sepenuhnya MDEC dengan kerjasama Kolej Komuniti Ledang.... hanya 25 orang terawal sahaja..

Rugi anda lepas peluang ini kerana
*Tenaga Pengajar berpengalaman (diiktiraf oleh MDEC)
* Makan dan Minum disediakan
* Sijil penyertaan di perolehi
*Tiada Yuran dikenakanan...PERCUMA!!! PERCUMA!!!!
*Ilmu yang sangat bermanfaat

Cepat!!! Jangan bertangguh lagi, tempah tempat anda!!!!

Hubungi/ WhatsApp
Pn Zurani - 017-7240223
Pn Idayu - 019-6468399


Sekian,

Facebook : KJ Kun
WeChat : kjkun86
Instagram: khairuljohari86
Call / SMS / WhatsApp : 0176807564

************************************

Pesanan Admin
1. Like Facebook KJ Brand bagi mengetahui produk-produk terbaru dari admin
2. Kepada penduduk sekitar Jasin dan Tangkak yang mencari cikgu/tutor subjek matematik dan matematik tambahan, boleh hubungi KJ di 0176807564. Tempat terhad dan bayaran berpatutan.

************************************

Anda juga mungkin meminati:
1. Korang ni budak-budak, remaja nakal, atau muda belia?. Klik SINI bagi mengetahui.
2. Anda penghisap rokok murah? Baik anda tengok INI
3. 8 port makan terbaik. Klik SINI.

No comments:

Post a Comment