UCAPAN RAYA TUAN PENGARAH AMBILAN JULAI DI BUKA ALASAN...ALASAN...ALASAN STAF KKLJ BERAYA SALAM PERPISAHAN JOM LIKE FACEBOOK PAGE

Sunday, July 24, 2016

E-USAHAWAN DESA SIRI DUA TAMAT

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Alhamdulillah, semalam berakhirnya program e-usahawan desa siri dua dengan jayanya. Peserta semua berpuas hati, dan abam pun berpuas hati dengan tertidurnya awal ketika balik ke rumah hehe. Sangat penat, terkejar-kejar mengurus makanan dan membantu menjalankan program ini.


Peserta mendapat ilmu mengenai teknik pemasaran melalui instagram, whatsapp, Facebook / page, Canva, Teaser / hard sell & soft sell, email marketing, membuat laman web, teknik SEO dan Mudah.my. Kira dua hari tidak cukuplah!!!
Setakat ini Kolej Komuniti Ledang telah menjalankan 2 siri. Bagi anda yang telah terlepas 2 siri ini, jangan risau... siri ketiga mungkin akan diadakan pada 29 dan 30 Julai ini. Ayuh cepat hubungi Pn Zurani - 0177240226 atau Pn Idayu - 0196468399 bagi menempah tempat anda. Tempat adalah TERHAD!!!!!


NOTA
Kepada pelajar lepasan SPM, yang tidak tahu ingin sambung belajar di mana dan ingin menjadi juara, bolehlah menyambung pelajaran di Kolej Komuniti Ledang. Ada Sijil Pengoperasian Perniagaan, Sijil Kenderaan Ringan, Sijil Teknologi Penyejukan dan Penyamanan Udara dan Sijil Pastri. Sesi Kemasukan pelajar sesi Julai 2016 telah dibuka sehingga 29 Julai ini. Ayuh, jangan ketinggalan!!!!


Sekian,

Facebook : KJ Kun
WeChat : kjkun86
Instagram: khairuljohari86
Call / SMS / WhatsApp : 0176807564

************************************

Pesanan Admin
1. Like Facebook KJ Brand bagi mengetahui produk-produk terbaru dari admin
2. Kepada penduduk sekitar Jasin dan Tangkak yang mencari cikgu/tutor subjek matematik dan matematik tambahan, boleh hubungi KJ di 0176807564. Tempat terhad dan bayaran berpatutan.

************************************

Anda juga mungkin meminati:
1. Korang ni budak-budak, remaja nakal, atau muda belia?. Klik SINI bagi mengetahui.
2. Anda penghisap rokok murah? Baik anda tengok INI
3. Jika anda fikir ada kembar/klon itu best. Fikir semula. Klik SINI bagi mengetahui sebabnya.

No comments:

Post a Comment