UCAPAN RAYA TUAN PENGARAH AMBILAN JULAI DI BUKA ALASAN...ALASAN...ALASAN STAF KKLJ BERAYA SALAM PERPISAHAN JOM LIKE FACEBOOK PAGE

Tuesday, January 12, 2016

SUMBANGAN PROGRAM SUKARELAWAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

31 Januari 2016!!

Pelajar-pelajar KJ akan membuat satu Program Kesukarelawan bagi membersih 8 buah masjid dan surau sekitar Tangkak. Justeru itu, KJ dengan rasa rendah diri ingin memohon sumbangan berbentuk kewangan ataupun barangan mencuci bagi menyokong program murni ini. Diharapkan dengan sedikit sumbangan anda, program ini akan berjalan dengan lancar dan Tuhan akan membalas jasa anda.

Jika anda ingin menyumbang barangan mencuci seperti penyapu,sabun pencuci, mop, kain pengelap dan lain-lain bolehlah dihantarkan ke Kolej Komuniti Ledang. Sebaliknya, jika anda ingin memberi sumbangan dalam bentuk wang tunai ataupun cek, perlulah dinyatakan atas nama Koperasi KolejKomuniti Ledang Johor Berhad (KKKLJB) dan masukkan ke dalam akaun MBB 551089332416.

Untuk sebarang pertanyaan atau keraguan bolehlah menghubungi KJ di facebook atau hubungi / SMS/WhatsAPP KJ melalui talian 0176807564. KJ menghargai sumbangan anda dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.PESANAN  
1) Jangan lepaskan peluang menyertai pertandingan SudokuSiri 2. Hadiah wang tunai menanti anda!! Tarikh tutup semakin dekat!!! Lagi 2 hari!!!


Anda mungkin juga berminat:

1) 7 Sebab ‘Barang Baek’ Ini Memang Paling Sesuai Untuk Sesiapa Yang Suka Travel. Apa barang itu? Klik SINI bagi mengetahui.

2) Betul Ke 4 Perkara Ini Buatkan Korang Rasa Menyesal Tak Ambil Sarapan Pagi? KlikSINI 

3) Korang Rasa Antara 4 YouTubers Ni... Siapa Yang Boleh Pergi Jauh? Klik SINI 


4) 6 Kesan Buruk Jenayah Penyeludupan Haram Kepada Negara. Klik SINI

5) Tips Tampak Ringkas Tapi Super ‘In-Trend’ Dengan 6 Aksesori Cun Ini!. Klik SINI

No comments:

Post a Comment